Merhaba,
Bizde dün anasınıfına başladık .. Uyum programı nedeniyle dün 12 de teslim ettiler bugünde 13.30 aldım.
Pazar günü biz ondan daha heyecanlıydık, sabah uyandığımda ( hoş gece de uyuyamadım ya) resmen karnım ağrıyordu ..
2 yıldır kreşe devam ediyordu zaten ama kreşe ilk başladığımız dönemde çok fazla zorlanmıştık, uyum problemi yaşamıştık .. Şimdi yeni bir okula başladığı için zannetim ki tekrar aynı şeyleri baştan yaşayacağız, öyle korktum ki.
Ama çok şükür ki korktuğum gibi olmadı hiç , oğlum bizi utadırdı resmen..
Hiç sorunsuz gidiyor 2 gündür, hatta mutlu gidiyor diyebilirim.
Bugün okuldan aldıktan sonra yarın tam gün kalacağım dimi anne diye sordu, bende evet oğlum diyince yupppi dedi, kulaklarıma inanamadım ..
merhaba ...
benim kuzumda bugün ilk kez gitti.. iyi gibi ses çıkarmadan sınıfa geçti ama çok ağlayan var bir süresonra etkilenicektir gibi geliyor .
saat 9.00 11.00 arası bizim çok erken berrin sizi saat daha iyi imiş . kahvaltısını tam yapamıyor çnkü neyseki sadece bir hafta böyle..
umarım kuzularımız çok rahat adapte olur sorunsuz sağlıkla gidip gelirler okullarına.
Günaydın ..
Bugün bizim ki 17,30 a kadar kalacak bakalım nasıl olacak merak eidyorum.
Çünkü iki gündür iyiydi yarım güncük duruyordu
Asıl bugün belli olacak sanırım.
günaydınlar
dün ögretmenimiz baya bi ilgilendi tugceyle..
öptü sevdi.
ben önce sınıfın iç kapısında durdum biraz sonra sınıf kapısının dısında bekledim .ara ara gelip beni kontrol etti.
inş alısacaklar
ilk gün 1 saat ti
dün 2 saat
bakalım bugün nasıl gececek
Merhaba
Biz de 3. günümüzü bitirdik bugün
Sorun yok şimdilik, önceki deneyimlerimizden dolayı zaten alışıktı okul ortamına fakat umarım sınıfta keyfini kaçırıp onu okuldan uzaklaştıracak bir sıkıntı yaşamazlar
Merak ediyorum kaç çocuk var sizlerin sınıflarınızda? Bizde listede 21 gözüküyor ama bu hafta en fazla 18 çocuk oldu sınıfta ve bu sayı gayet ideal gibi geldi bana. Daha fazlasıyla ortamı kontrol etmek çok zorlaşır sanırım
bütün çocuklara başarılar dilerim.inşallah güle oynaya giderler okullarına.canın anasınıfı 23 kişilikti.ben kalabalık buluyordum , demek idealmiş.o halde 2. çocuğum olursa yine aynı okula gönderebilirim şimdiki sınıfımızda öğretmen dahil 19 kişi.hatta kış olduğunda her gün bi ikisi hastalık dolayısıyla gelemeyince mevcut daha da düşüyor
merhabalar
bizimde bugün 4. günümüzdü.
sükür alıştık gibi..
inş daha da iyi olur
sizin sınıflar gayet iyiymiş
bizim 25 ti.
dola dola 35 oldu mevcut
ama allahtan tecrübeli ögretmenimiz .
Mesajlar: 2886 Bulunduğunuz yer: Tirebolu Ama Sinop Tercihimdir Çocuk Sayısı: 1
afet - 17/9/2009 15:32
merhabalar
bizimde bugün 4. günümüzdü.
sükür alıştık gibi..
inş daha da iyi olur
sizin sınıflar gayet iyiymiş
bizim 25 ti.
dola dola 35 oldu mevcut
ama allahtan tecrübeli ögretmenimiz .
Merhaba benim kızımın kaydını yaptırdık geçen sene de nisan dan sonra gitmişti bir kaç ay hiç problem yaşamadık listede mevcudumuz 25 görünüyordu öğretmenimiz yeni atamalardan gelecek ama bir jaç fire veririz diye düşünüyorum
Yalnız Eda Hanım aklıma takıldı bir sınıfta 35 kişi hem yasal değil hem de öğretmen ne kadar tecrübeli olursa olsun yetişemez diye düşünüyorum ben de Çocuk Gelişimciyim bunun hiç bir koşulda uygun olmayacağını düşünüyorum çocuğunuz için tabi siz bilirsiniz heöm bizim ülkemizde p kadar çocuğu aynı sınıfa koyacak büyüklülkte sınıflar da yok okulöncesinde tek etkeni öğretmöen olrak düşünmeyin derim ben
Bebek
Kokusu Web Sitesi MediOzon.com - Medicolozon.com Eser Medikal Sağlık Hiz.Tic.Ltd.Şirketi
nin Aile ve Çocuklarımıza hizmetidir.
Bebek Kokusu Sitesinden Uyarı. Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek
isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık
ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır.
Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır.
İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer
alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin
uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar
sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı
ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz.